Intake gesprek

Het intakegesprek vindt plaats bij u thuis, zodat de hond in zijn eigen omgeving is en uw hond kennis kan maken met mij. We zullen tijdens dit intakegesprek een aantal belangrijke dingen (gezondheid, karaktereigenschappen, verzekering, inentingen) bespreken met elkaar. Op basis van dit gesprek en de karaktereigenschappen van uw hond kijken wij of uw hond in de roedel past.

Na de intake maken we een afspraak voor een proefwandeling. Tijdens de proefwandeling begeleiden we uw hond(en) in het kennismaken met de roedel en kijken wij goed naar het karakter van uw hond(en). Na de proefwandeling bespreken we met u hoe het gegaan is.

Wanneer we alle honden hebben opgehaald rijden we door naar het bos of speelveld. Na minimaal 60 minuten wandelen en spelen wordt uw hond weer thuis gebracht.

Kleine groepen, overzichtelijk met persoonlijke aandacht.

Wij nemen maximaal 15 honden mee tijdens de groepswandelingen. Persoonlijke aandacht en een goed overzicht vinden wij belangrijk.

Honden die helaas NIET mee mogen met de groepswandelingen zijn:

  • Loopse teefjes kunnen gedurende één maand niet mee. Eventueel in overleg kan de hond individueel uitgelaten worden.
  • Intacte reuen.
  • Honden welke algemeen vallen onder risico rassen. Dit om onze verantwoordelijkheid naar alle gasthonden en baasjes te kunnen waarborgen. 
  • Ook kunnen honden bij nader inzien worden uitgesloten van onze service als hun gedrag daar duidelijke aanleiding toe geeft.
Gezondheid

De hond dient te zijn ingeënt met de jaarlijkse cocktailenting en tegen kennelhoest. De inentingen mogen niet ouder zijn dan één jaar en dienen elk jaar opnieuw te gebeuren. Een bewijs van een titerbepaling is ook prima. Ook dient u uw hond preventief te behandelen tegen vlooien, teken en wormen. Dit ter bescherming van uw eigen hond, maar ook van de andere honden.

Allergieën

Ook honden met een allergie kunnen mee! Mocht uw hond een allergie hebben voor bepaalde snacks laat dit dan aan ons weten dan kunnen wij hier rekening mee houden.