De Blije Viervoeters onderscheidt zich graag van andere honden uitlaatservices door nét even wat anders te bieden.

  • Wij halen uw hond thuis op en brengen de hond weer thuis.
  • 1 wandeling per dag.
  • Privé Speelterrein.
  • Uw hond mag echt even hond zijn.

De honden zijn lekker lang van huis! Reistijd is dus niet bij het uur inbegrepen.

Waarom kiezen voor De Blije Viervoeters?

Als hondeneigenaar zijnde weten wij hoe spannend het is uw hond mee te geven aan een vreemde. Bij ons staat aandacht, veiligheid en bovenal: het welzijn van de hond zelf, voorop! 

Onze honden uitlaatservice is ideaal voor mensen die werken of om een andere reden de hond zelf niet kunnen uitlaten. Op deze manier komt de hond toch lekker buiten en krijgt de hond de beweging en afleiding die juist zo belangrijk is voor uw hond.

De eerste keer

Alle honden die mee gaan wandelen krijgen een penning om waar het telefoonnummer van De Blije Viervoeters op staat. De eerste keer dat uw hond mee gaat met de groep, gaat hij/zij als het nodig is aan de lange lijn zodat de hond rustig kan wennen aan de roedel en aan ons. Na de eerste wandeling brengen wij u op de hoogte van hoe het avontuur is verlopen.

Communicatie

Hondenuitlaatservices hebben vaak enkel oog voor de hond waardoor de baas nog weleens wordt vergeten. Voor De Blije Viervoeters is het juist belangrijk dat ook de eigenaar de nodige aandacht krijgt in de vorm van optimale communicatie. Bijzonderheden worden altijd per WhatsApp gedeeld & zijn de avonturen van de roedel te volgen via de stories op Facebook & Instagram.